22.11

Новий шкільний автобус ЗАЗ A08 передано освітянам Бродівської громади

На минулому тижні, згідно умов тендеру, ключі від автобуса шкільної модифікації ЗАЗ A08, виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу, було передано Бродівській міській раді Львівської області. Переможцем процедури закупівлі автобуса став офіційний дилер Корпорації «УкрАВТО» – ПрАТ «Галичина-Авто». Транспортний засіб було придбано шляхом співфінансування.

«Автобус придбано завдяки частковому цільовому фінансуванню польського міста Могільно, а дофінансувати – було справою громади» - зазначив бродівський міський голова Анатолій Белей.

Новий шкільний автобус буде перевозити учнів Станіславчицького округу, що є найвіддаленішим у громаді.

Надія Зінкевич, генеральна директорка ПрАТ «Галичина-Авто», яка особисто вручила ключі від автобуса міському голові Бродів, наголосила, що у теперішній непростий час важливо підтримувати українське виробництво, вітчизняні підприємства, і тим самим розвивати економіку нашої країни.

Автобуси ЗАЗ А08 шкільної модифікації відповідають всім вимогам ДСТУ 7013:2009, розраховані на комфортне перевезення 30 школярів із забезпеченням усіх необхідних безпекових показників, таких як, наприклад, паски безпеки на кожнім сидінні та окремі сітки для рюкзаків та особистих речей дітей. Поруч із місцем водія та супроводжуючої особи встановлено речовий інформатор. Для зручності входу і виходу маленьких школярів передні двері оснащені автоматичною висувною сходинкою.