27.05

Mercedes-Benz Vans на виставці ComAutoTrans 2021: автомобілі для бізнесу у центрі уваги

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО) бере участь у міжнародній виставці автотранспорту для бізнесу ComAutoTrans 2021, що проходить цими днями у Києві у Міжнародному виставковому центрі.  

У рамках салонної експозиції підрозділ Mercedes-Benz Vans в Україні представив флагмана лінійки комерційної техніки – Sprinter у двох комплектаціях, а також ключового представника лінійки преміальних мінівенів – дизельний V-Class з довгою базою у виконанні AVANTGARDE.

Комерційний підрозділ Mercedes-Benz постійно вивчає зміни попиту у клієнтів. Так, усі актуальні пропозиції відповідають останнім тенденціям ринку, де враховані всі потреби українських покупців з приватного та корпоративного секторів.  До комплектацій представлених на виставці фургонів увійшли опції, що користуються найбільшим попитом, при цьому дотримано баланс у співвідношенні привабливої вартості до відповідної комплектації.

V-Class V 300 d у виконанні AVANTGARDE – це поєднання передових технологій та витонченого дизайну. Автомобіль оснащений сучасним двигуном потужністю 237 к.с., а комфорт та керованість забезпечує повнопривідне шасі з новітньою пневматичною підвіскою AIRMATIC. Безпека руху та зручність керування забезпечуються адаптивним круїз-контролем DISTRONIC PLUS, світлодіодною системою освітлення ILS (Intelligent Light System) та асистентом парковки з камерою 360°. До послуг пасажирів зсувні двері з електроприводом з обох боків, підігрів та вентиляція сидінь, складний столик в салоні. Атмосферу та клімат в салоні забезпечують автоматичний клімат контроль Thermotronic та мультимедійна система MBUX з 10,25” дисплеєм та акустичною системою Burmester.

У фургоні Mercedes-Benz Sprinter 311 CDI враховані локальні особливості експлуатації: ергономічне сидіння водія обладнано підігрівом і двома підлокітниками, рульова колонка регулюється по вильоту і по куту нахилу, над вітровим склом передбачена глибока полка для документів, у центральній консолі є USB-вихід. Завдяки двомісному сидінню пасажира та спеціально оптимізованій консолі у салоні крім водія з комфортом може розміститися 2 пасажира. Спеціальне виконання підвіски для поганої дороги, посилений передній міст і система стабілізації при бічному вітрі в складі системи стабілізації ADAPTIVE ESP – такий автомобіль витримає тривалі переїзди із високим навантаженням. Модель із переднім або заднім приводом доступна з економічним чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю 84 кВт (114 к.с.) і 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Шасі Sprinter 314 CDI із переднім приводом та АКПП 9G-TRONIC гарантує максимальну безпеку водія та вантажу за рахунок адаптивного круїз-контролю DISTRONIC PLUS, активної системи утримання смуги руху та системи Attention Assist, що контролює втомленість водія. Крім того, автомобіль обладнано датчиками дощу та освітленості, а комфортні умови роботи забезпечуються клімат-контролем, автономним обігрівачем та підігрівом сидінь. Мультимедійна система MBUX із 10,25” дисплеєм та навігацією та ніша для смартфону з бездротовою зарядкою ідеально доповнюють картину високої технологічності вантажного автомобіля.

Актуальні моделі комерційної техніки Mercedes-Benz представлені у авторизованих дилерських центрах компанії «АвтоКапітал». З доступними комплектаціями та автомобілями у наявності можна ознайомитись на сайті https://www.mercedes-benz.ua/vans/uk/offers/Stock