16.02

LS Tractor бере участь у міжнародній виставці “ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2021”

АФ “Юніверсал Моторз Груп” (Корпорація “УкрАВТО”), яка є офіційним дистриб’ютором сільськогосподарської техніки південнокорейського бренда, представить на виставці актуальний модельний ряд тракторів LS Tractor.

Стенд дистриб’ютора, який представлено в рамках міжнародної виставки “ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ/АГРОВЕСНА”, що відкрила свої двері для відвідувачів сьогодні, 16 лютого, у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ на Лівобережній) в Києві, і триватиме до 18 лютого 2021 року, запрошує усіх відвідувачів.

На експозиції представлені 2 моделі тракторів: LS 1004 (потужністю 105 к.с.) та LS XR50 (потужністю 50 к.с.).

Трактори LS Tractor впевнено виконують завдання у аграрній та житлово-комунальній сферах, успішно агрегатуються із наявним в господарствах навісним обладнанням та зарекомендували себе з позитивного боку. Завдяки тому, що техніка LS Tractor демонструє високу продуктивність та запас потужності двигуна, а також оптимальні експлуатаційні характеристики, користується все більшим попитом. Клієнти, які обрали техніку LS Tractor, відзначають комфортні умов праці, які забезпечують трактори LS, а також інтуїтивно зрозумілу панель приладів та зручне робоче місце оператора.

Чекаємо на Вас 16-18 лютого у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ на Лівобережній) в Києві на стенді LS Tractor: 3А 342.

Запрошення можна замовити на сайті.

До зустрічі на виставці!