17.11

Світова прем’єра нового Mercedes-Maybach S-Class відбудеться 19 листопада, на платформі Meet Mercedes Digital

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про світову презентацію нового Mercedes-Maybach S-Class, яка відбудеться 19 листопада на платформі Meet Mercedes Digital.

Ця приголомшлива нова модель поєднує в собі досконалість і високотехнологічні рішення найкращих інтер’єрів Mercedes-Benz з ексклюзивністю та багатовіковими традиціями Maybach. Завдяки колісній базі, яка на 18 сантиметрів довша ніж у Mercedes-Benz S-Class, задня частина салону буде ідеальним та зручним робочим місцем або релакс зоною, що відокремлює Вас від навколишнього світу. Ексклюзивні деталі, двоколірне лакофарбове покриття, дерев'яні елементи оздоблення, як на спинках передніх сидінь, так і між двома задніми пасажирами - також типові особливості Maybach.

"Meet Maybach S-Class DIGITAL" покаже всі основні моменти нового Mercedes-Maybach S-Class у прямому ефірі на медіа Mercedes me. Приєднуйтеся до трансляції, яка відбудеться у четвер, 19 листопада 2020 року, о 15:00 (за Київським часом) на глобальній онлайн-платформі Mercedes me media за посиланням: https://media.mercedes-benz.com/maybach