30.12

Перший в Україні: зустрічайте новий Mercedes-Maybach GLS!

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», що входить до структури Корпорації УкрАВТО, повідомляє про появу першого в Україні Mercedes-Maybach GLS! 

Mercedes-Maybach GLS поєднує в собі довершеність та високотехнологічні рішення топового представницького позашляховика Mercedes-Benz з ексклюзивністю та майже 100-річними традиціями Maybach. Форма кузова та надійна технічна основа автомобіля GLS вправно поєднані з технічною та матеріальною розкішшю седану представницького класу верхнього ешелону. Mercedes-Maybach GLS демонструє своє особливе становище серед позашляховиків Mercedes-Benz надзвичайно стильним та неперевершеним зовнішнім виглядом.

Mercedes-Maybach GLS – це унікальна комбінація із найновіших технологій, комфорту та розкоші. Просторий салон, особливо на другому ряді сидінь, бездоганні матеріали – це лише пара прикладів, які підкреслюють благородний характер цього представника класу SUV. Висувні підніжки з електроприводом не тільки створюють переваги в плані ергономіки. Їх бездоганне виконання – абсолютно в дусі Mercedes-Maybach: повністю інтегровані в облицювання порогів, у закритому стані вони залишаються непомітними.  Високо піднята планка й в плані дизайну: використання, зокрема, ламелей з візерунком у тонкі смуги, характерне обрамлення бокових стекол або підсвітка платформи підніжки – ці деталі підіймають комфорт використання позашляховика на небувалий рівень.

Mercedes-Maybach GLS демонструє й безкомпромісну потужність. АКП 9G-TRONIC підкорює швидким перемиканням передач та неймовірною злагодженістю роботи. Інтегрований стартер-генератор дозволяє виконувати миттєві прискорення та сприяє зниженню витрати палива, а також викидів шкідливих речовин. Пневмопідвіска AIRMATIC з безступінчатим регулюванням амортизаторів забезпечує неперевершений комфорт руху та стійкість. Повний привід 4MATIC з функцією Torque-on-Demand вражає оптимальною тягою навіть у складних дорожніх умовах.

Під капотом у Mercedes-Maybach GLS 600 розташований спеціально розроблений для даної моделі 4,0-літровий V8 двигун, що видає 558 к.с. і 730 Нм. Уся потужність розподіляється між обома осями за допомогою 9-ступінчастої автоматичної коробки передач. Максимальна швидкість становить 250 км/год, розгін від 0 до 100 км/год Maybach GLS набирає вже через 4,9 секунди після старту.

Mercedes-Maybach GLS 600 доступний в 5- і 4-місному варіантах салону. Мультиконтурні крісла оснащені масажем, обігрівом, охолодженням і можливістю управління з фірмового сенсорного планшета, тотальна звукоізоляція салону, розумна кліматична установка з пам’яттю, вбудованим парфюмом і високовольтним іонізатором повітря – це стандартне оснащення новинки. У базову комплектацію входять ексклюзивні багатоспицеві чорні колісні диски діаметром 22 дюйми.

Вартість розкішного кросовера Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC в базовій комплектації становить 161 396  євро.