26.05

Chery у ТОП-6 ринку нових легкових авто!

Весна 2021 року стала по-справжньому проривною для бренду Chery в Україні – у березні бренд зайняв 8 місце в топ-10 за продажами нових авто в Україні, а у квітні результат ще більш вражаючий – 6 місце серед флагманів українського автомобільного ринку із часткою ринку 3,5%.

Серед головних переваг бренду в Україні - широкий вибір кросоверів, адже автомобілі саме цього класу домінують на ринку України, та оптимальне співвідношення «якість-комплектація-ціна».

Головним бестселером на українському ринку став компактний кросовер Chery Tiggo 4, що був презентований восени минулого року. Це першокласно оснащений автомобіль, що розташовується на перетині В-SUV і С-SUV класів та вирізняється яскравою зовнішністю. В оновленій версії дизайн став по-справжньому стильним, а сам автомобіль тепер ще більш збалансований - список опцій, доступних в комплектації кросовера було оптимізовано, що позитивно позначилося на ціні. При цьому широкий список систем безпеки, опції комфорту і сучасна мультимедійна система з 9" сенсорним екраном. Напрочуд виважений автомобіль, що вже знайшов понад 500 щасливих власників в Україні.

На другому місці серед бестселерів бренду розташувався яскравий та надійний субкомпактний кросовер Tiggo 2, що вже добре знайомий українським споживачам: вже понад 3000 автомобілів було продано в Україні, починаючи з 2017 року, коли модель дебютувала на нашому ринку. Chery Tiggo 2 - найдоступніший кросовер на ринку нових легкових авто в Україні[1], а в травні на це авто діє спеціальна цінова пропозиція – з вигодою у розмірі екв. 500[2] доларів США на всі комплектації автомобілів 2020 року виробництва. Погодьтеся, це дійсно вигідна пропозиція на новий автомобіль з трирічною гарантією прямо з салону!

Також у квітні було презентовано новинку, якою бренд Chery відкриває нову сторінку розвитку. Tiggo 7 Pro – це дійсно найбільш PROгресивний кросовер для бренду Chery. Авто стало флагманом змін цього бренду та започаткувало сімейство автомобілів з приставкою «Pro», яка свідчить про повністю новий дизайн автомобіля ззовні та, найголовніше, всередині. Інтер’єр новинки дійсно вражає, а використані матеріали приємно дивують.

Ми впевнені, що українські споживачі будуть вражені новинкою та вже незабаром ми побачимо авто серед бестселерів ринку.

 

Команда "СІ ЕЙ АВТОМОТІВ" щиро вдячна кожному, хто цікавиться брендом та бажає міцного здоров’я та приємних покупок авто в офіційній мережі Chery в Україні!

Дилерська мережа Chery в Україні: https://chery.ua/ukr/autosalon.html

 

Приєднуйтесь до нас в Facebook, Instagram, YouTube!

 


[1]  «Найдоступніший на сьогоднішній день кросовер в Україні» - згідно https://bit.ly/36iPgWB

[2] Під "Вигодою" мається на увазі різниця між попередньою роздрібною ціною та спеціальною ціною на автомобілі Chery Tiggo 2 2020 року виробництва яка діє в дилерській мережі ТОВ «СІ ЕЙ Автомотів» з 01.05.2021 по 31.05.2021р., або до повного розпродажу автомобілів Chery Tiggo 2 2020 року виробництва. Ціни і сума вигоди з ПДВ, всі розрахунки в гривнях. Співвідношення розміру вигоди (знижки) до попередньої роздрібної ціни реалізації на автомобілі Chery Tiggo 2 Classic MT (2020р.) - 4,59%, Tiggo 2 Luxury МТ (2020р.) - 3,85%, Tiggo 2 Luxury AT (2020р.) - 3,57%. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Кількість автомобілів Chery Tiggo 2 2020 року виробництва обмежена. Зазначено еквівалент цін в доларах США на відповідну дату згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/markets.